Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، سیدعلیرضا اردوبادی روز یکشنبه در جلسه هماهنگی ساماندهی ساماندهی دکل های مخابراتی با حضور نمایندگان شرکت ایرانسل اظهار داشت: خدمات‌رسانی مطلوب در جزیره کیش اولویت تله کیش به عنوان متولی ارایه خدمات تلفن همراه است و شرکت ایرانسل نیز در این راستا باید نسبت به ساماندهی سایت های مخابراتی تحت اختیار خود اقدام کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سرپرست اپراتور تله کیش نیز در این جلسه گفت: در حال حاضر از ۳۹ دکل مخابراتی موجود در سطح جزیره  مسوولیت کامل ۱۰ سایت بر عهده این شرکت است.

محمد عزیزی اظهار داشت: ضعف عملکرد پیمانکار پیشین که کماکان مسئولیت ۲۰ سایت را برعهده دارد و ساختار غیر اصولی سایت ها و عدم نظارت کافی در نصب تجهیزات موجب اصطحلاک بالای سیستم های خنک کننده و به تبع آن بازگذاشتن درب تعدای از سایت های اپراتور ایراسنل گردیده است که می بایست در اسرع وقت تصحیح و بروزرسانی شود.

مدیر راه اندازی سایت های کشور اپراتور با بیان اینکه ساماندهی و برطرف کردن مشکل سیستم خنک‌کننده سایت‌ها را از برنامه های اصلی این شرکت اعلام کرد گفت: سیستم های خنک کننده سایت های ایرانسل تا انتهای مردادماه به روز رسانی و تجهیز می شوند.

نبوی افزود: با توجه به پیشنهاد تله کیش در خصوص تغییر در فضای بسته سایت ها به نحوی که بدون سیستم خنک کننده تجهیزات نصب شده قابل بهره برداری باشد، پنج سایت به صورت پایلوت برای این تغییر آماده شده است.

وی گفت: همچنین قبل از پایان شهریور پنج دکل مخابراتی این اپراتوردر حال ارتقا به نسل پنجم خدمات اینترنت تلفن همراه بوده که تا پایان شهریور این اقدام به نتیجه می رسد.

اسفند سال ۱۳۹۹ اولین سایت نسل پنجم تلفن همراه در جزیره کیش توسط شرکت ایرانسل راه اندازی شده است.

برچسب‌ها کیش ارتباطات و فناوری اطلاعات جزیره کیش هرمزگان شرکت ایرانسل

منبع: ایرنا

کلیدواژه: کیش ارتباطات و فناوری اطلاعات جزیره کیش کیش ارتباطات و فناوری اطلاعات جزیره کیش هرمزگان شرکت ایرانسل شرکت ایرانسل خنک کننده سایت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۷۴۵۶۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گران‌فروشی چه مجازاتی دارد؟

در نظام حقوقی ایران، گران‌فروشی به مثابه ظلمی آشکار به آحاد جامعه، به ویژه اقشار کم‌توان تلقی می‌شود، بنابراین قانون‌گذار با درک این موضوع، قوانین متعددی را برای مقابله با این پدیده زیان‌بار و حفظ حقوق مصرف‌کنندگان وضع کرده است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، شهرنشینی مستلزم رعایت قوانین و قواعد شهری است و کارشناسان بر این باورند شهرنشینان هنگامی که به حقوق یکدیگر احترام بگذارند و به مسئولیت‌های خویش در برابر شهر و اجتماع عمل کنند، به «شهروند» ارتقا پیدا می‌کنند.

حقوق شهروندی نیز مجموعه حق‌هایی است که هر کدام از شهروندان از آن برخوردارند و باید توسط دیگر شهروندان و حاکمیت رعایت شود، حقوق شهروندی در ایران نیز مانند بسیاری از کشورها پذیرفته شده است که بارزترین و مهم‌ترین نمود آن قانون اساسی است که در اصول ۳۲، ۳۴، ۳۵، ۳۷، ۳۸ و ۳۹ به آن اشاره شده است.

یکی از موضوعات قابل توجه حقوق شهروندی، موضوع گران‌فروشی است؛ گران‌فروشی یکی از جرایم اقتصادی است که در قانون تعزیرات حکومتی جمهوری اسلامی ایران به آن اشاره شده است؛ طبق ماده ۵۷ این قانون، گران‌فروشی عبارت است از اینکه کالا یا خدمات به بهایی بیشتر از قیمت‌های تعیین شده قطعی توسط مراجع قانونی و رسمی، عرضه شود.

اقرار متهم به گران‌فروشی یکی از راه‌های اثبات این جرم است؛ شهادت شهود نیز می‌تواند در اثبات جرم گران‌فروشی مؤثر باشد؛ تحقیقات میدانی از سوی بازرسان سازمان تعزیرات حکومتی نیز در اثبات این جرم مؤثر است، همچنین بررسی اسناد و مدارک مربوط به خرید و فروش کالا یا خدمات از دیگر راه‌های اثبات گران‌فروشی به شمار می‌رود، بنابراین در صورتی که یکی از این موارد وجود داشته باشد، می‌توان جرم گران‌فروشی را اثبات کرد.

مجازات گران‌فروشی از دو برابر مبلغ گران‌فروشی تا ۱۰ برابر مبلغ گران‌فروشی طبق دفعات تکرار متغیر است، همچنین در بعضی موارد ممکن است مجازات‌های دیگری مانند تعطیلی محل کسب یا محرومیت از فعالیت نیز برای متخلفان گران‌فروشی اعمال شود.

لازم به ذکر است که میزان مجازات جرم گران‌فروشی با توجه به شرایط هر پرونده توسط قاضی تعیین می‌شود؛ عواملی از جمله میزان گران‌فروشی، نوع کالا یا خدمات گران‌فروشی شده، وضعیت اقتصادی کشور، سابقه متخلف در تعیین مجازات جرم گران‌فروشی مؤثر است.

یکی از روش‌های طرح شکایت از گران‌فروشی مراجعه حضوری به سازمان تعزیرات حکومتی و اقدام برای شکایت است؛ روش دیگر برای طرح این شکایت از طریق سامانه تلفنی ۱۳۵ است، این سامانه تلفنی توسط سازمان تعزیرات حکومتی راه‌اندازی شده است که افراد می‌توانند با این شماره تلفن تماس بگیرید و شکایت خود را ثبت کنند.

لازم به ذکر است که گزارش و شکایت از گران‌فروشی با یکدیگر متفاوت است؛ در شکایت از گران‌فروشی شاکی می‌تواند شکایت خود را از طریق کد پیگیری دریافتی پیگیری کند و از روند رسیدگی به پرونده مطلع شود، در حالی که در گزارش گران‌فروشی، شخص، گران‌فروشی را اطلاع می‌دهد و آن را پیگیری نمی‌کند.

ثبت شکایت در سامانه آنلاین روش دیگر طرح شکایت از گران‌فروشی است؛ بخشی از سایت سازمان حمایت از حقوق مصرف‌کنندگان و تولیدکنندگان به سامانه آنلاین ثبت شکایت اختصاص یافته است؛ برای ورود به این بخش باید وارد سایت اینترنتی https://124.ir یا سایت سازمان حمایت از مصرف‌کنندگان با نشانی https://cppo.mimt.go.ir شوید؛ پس از ورود به این سایت‌ها می‌توان شکایت از گران‌فروشی را ثبت کرد.

کد خبر 750540

دیگر خبرها

  • گران‌فروشی چه مجازاتی دارد؟
  • طرح آیفون ۱۶ فاش شد + تصاویر
  • لحظه پرش دیدنی هالند به سمت آقای گلی لیگ جزیره + فیلم
  • دست‌کش طلایی لیگ جزیره به دروازه‌بان آرسنال رسید
  • آغاز ساخت ایستگاه مخابراتی احمد آباد-جوزار بویین میاندشت
  • افشای طرح آیفون ۱۶؛ سری آیفون‌های ۱۶ این شکلی خواهد بود
  • دستگيري سارقان کابل و تجهيزات مخابراتی در خرم آباد
  • خداوند همه را مکلف کرده که به معلمان احترام بگذارند
  • انتقال برق تولیدی قشم به شبکه سراسری
  • دلیلی اصلی عدم حضور بهرام افشاری در پایتخت ۷ فاش شد